<%@LANGUAGE="VBSCRIPT" CODEPAGE="1253"%> Γιατί αξίζει να προβληθείτε στις Μικρές Κυκλάδες
 Ποιοι είμαστε     Επικοινωνία     Διαφημιστείτε
Αναζήτηση:  
<% Euro=date EuroDate =day(Euro) & "/" & month(Euro) & "/" & year(Euro) response.write EuroDate %>
<% Response.write FormatDateTime(now(),4) %>
c
 
Χάρτης
Ταυτότητα
Ιστορία
Αξίζει να δείτε
Ενδιαφέροντα
Παραλίες
Φωτογραφίες
Συγκοινωνίες
Διαμονή
Εστιατόρια
Καφέ-Ποτό
Καταστήματα
Υπηρεσίες
 
Άλλα νησιά
Links
   
   
   
   
10 λόγοι που αξίζει να προβληθείτε σε μας… 1. Το smallcyclades.com είναι ο μεγαλύτερος και πληρέστερος τουριστικός οδηγός των Μικρών Κυκλάδων. Το πλούσιο περιεχόμενό του, που είναι μοναδικό σε έκταση και αξιοπιστία,* συντελεί στην απόλυτη εγκυρότητά του.
 1. Το smallcyclades.com συγκαταλέγεται στους πιο μεγάλους διαδικτυακούς τόπους με λίστες ταξιδιωτικών οδηγών παγκοσμίως και έτσι διαμορφώνει άποψη σε πλήθος ενδιαφερόμενους τουρίστες με προορισμό τις Κυκλάδες.
 1. Οι διάσημες μηχανές αναζήτησης (google, msn, yahoo, altavista, a9, netscape και πλήθος μικρότερων) επιλέγουν να εμφανίζουν στις πρώτες θέσεις το smallcyclades.com με τις πιο περιζήτητες λέξεις-κλειδιά που έχουν σχέση με τις Μικρές Κυκλάδες. Φυσικά αυτό είναι προϊόν της πολυετούς εμπειρίας μας καθώς και της συνεχούς προσπάθειάς μας και της έρευνας που επιτελείται σε καθημερινή βάση.
 1. Πάνω από 1800 ιστοσελίδες (σε 9 διαφορετικές γλώσσες) παραπέμπουν με εξωτερική σύνδεση στο www.smallcyclades.com.

 1. Η ιστοσελίδα μας προβάλλεται στους πιο ονομαστούς διεθνείς τουριστικούς καταλόγους της Ευρώπης με πρόγραμμα προβολής με σημαντικό όγκο πληροφοριών για τα νησιά Δονούσα, Ηρακλειά, Σχοινούσσα και Κουφονήσια, που παρέμεναν για πολλά χρόνια άγνωστα στο ευρύ κοινό της Ευρώπης και της Αμερικής.

 1. Το smallcyclades.com δεν είναι μόνο του στο διαδίκτυο! 11 ακόμη ιστοσελίδες, με περιεχόμενο πάντα τα νησιά των Μικρών Ανατολικών Κυκλάδων, συνοδεύουν στηρίζουν και οδηγούν στη διεύθυνση http://www.smallcyclades.com καθιστώντας την κυρίαρχη στις πρώτες θέσεις στις περισσότερες μηχανές αναζήτησης.

 1. Η πλειονότητα των επισκεπτών μας προέρχεται καθαρά από το χώρο του τουρισμού (επιλεκτικές συνδέσεις) και δεν είναι αποτέλεσμα ακαθόριστης προσέλευσης με μόνο σκοπό την υψηλή επισκεψιμότητα.

 1. Ο ρυθμός των επισκεπτών μας αυξάνεται κάθε μήνα με το εντυπωσιακό ποσοστό του 10%.

 1. Η ομάδα του smallcyclades.com απαρτίζεται από έμπειρους επαγγελματίες του χώρου. Αναλυτικά: 3 προγραμματιστές, 2 γραφίστριες, 1 υπεύθυνος σύνταξης και επιμέλειας κειμένων, 1 μακετίστας, 1 φωτογράφος, 2 μεταφραστές, 1 διαφημιστής, και 1 ειδικός σε θέματα προώθησης ιστοσελίδων συνθέτουν το μόνιμο σχήμα του smallcyclades.com. Επίσης συνεργαζόμαστε με τρία τουριστικά γραφεία, με εκδοτικό οίκο τουριστικών εντύπων, με δύο εταιρείες ενοικίασης σκαφών, με μεσιτικό γραφείο και τρεις ελεύθερους τουριστικούς πράκτορες. Έτσι συνδυάζουμε μία πολύ δυνατή μάχιμη ομάδα που μπορεί να ανταποκριθεί στις μεγάλες απαιτήσεις του «σκληρού» ανταγωνισμού στο διαδίκτυο.

 1. Παράλληλα, όλοι μας αγαπάμε ιδιαίτερα τις Μικρές Κυκλάδες και τις θεωρούμε ιδανικό προορισμό για διακοπές. Δίνοντας οι ίδιοι κάθε χρόνο το παρόν μας στα νησιά, γνωρίζουμε από κοντά τις ανησυχίες και τα προβλήματα που απασχολούν τους ντόπιους και ενδιαφερόμαστε για την αρμονική τουριστική τους ανάπτυξη.

  * Τα κείμενα που απαρτίζουν τον οδηγό μας συντάσσονται από διακεκριμένη φιλόλογο που αγαπάει τις Μικρές Ανατολικές Κυκλάδες και τις επιλέγει σταθερά ως τόπο διακοπών!


  Διαφημιστείτε


<% myDSN="DRIVER={MySQL ODBC 3.51 Driver}; SERVER=smallcycl.ipowermysql.com; DATABASE=ferrari_default; UID=ferrari;PASSWORD=!antihack!; OPTION=3" set myconnection=server.createobject("adodb.connection") myconnection.open myDSN set ets3=server.CreateObject("adodb.recordset") rowcount2=0 sql="SELECT * FROM `dreambanner` order by priority" ets3.open sql,myconnection do while not ets3.eof if ets3.fields("typer") = "jpg" then response.write " & ets3.fields(" response.write "
" response.write "
" end if if ets3.fields("typer") = "gif" then response.write " & ets3.fields(" response.write "
" response.write "
" end if if ets3.fields("typer") = "swf" then response.write"" response.write"" response.write"" response.write" " response.write"" response.write "
" response.write "
" end if ets3.movenext loop %>

 

<% set ets8=server.CreateObject("adodb.recordset") ets8.activeconnection=myconnection sql8="SELECT * FROM `commentsen`" ets8.open sql8,myconnection if ets8.fields("photo")="no" then response.Write("no photo available") else response.write "
" response.write "
" & ets8.fields("desgr") & "

" end if %>